The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Koreansk website oversættelse

En oversættelsesservice uden lige

The Native Translator er online afdelingen hos den schweiziske oversættergruppe The Translator Group. Siden 2005 har vi været certificeret i Europa og Nordamerika og har oversat over 1000 hjemmesider inden for forskellige sektorer. Vi er endda specialiseret i at oversætte websites til koreansk fra mere end 100 sprog.

Vi garanterer dig den bedste kvalitet, da vores koreanske team består af professionelle oversættere, der har mange års erfaring med at oversætte websites for hoteller, reklamebureauer, advokatfirmaer, finansielle virksomheder etc. De har et indgående kendskab til sproget og den lokale kultur og kan samtidig optimere din hjemmeside, så du får mere trafik fra søgemaskiner som Google og Bing. Derudover kan de forbedre websitets indhold til at være mere brugervenligt.

Vores website specialister kan blandt andet oversætte formater som:

  • HTML
  • XHTML
  • XML
  • Flash
  • Java
  • CSS
  • ASP

Ønsker du at få det meste ud af vores service, kan du inkludere søgemaskineoptimering (SEO), så det bliver lettere for dine kunder at finde dig på søgemaskinerne. Vores service inkluderer desuden korrekturlæsning, og vi kan, hvis du ønsker det, oploade oversættelserne direkte i dit CMS (Content Management System).

Kom i gang med at få dit website oversat til koreansk ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportalOpens internal link in current window. Her kan du vælge dine sprog, sektor, og du kan oploade de dokumenter, der skal oversættes. 

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder koreanske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.