The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Norsk farmaceutisk oversættelsesservice

Erfarne farmaceutiske oversættere

Vores norske farmaceutiske oversættere leverer en professionel oversættelsesservice. Vores globale team består af uddannede oversættere, som kan levere nøjagtigt det, du har behov for fra en norsk farmaceutisk oversættelsesservice.

Vi har certificeringer i både Europa og Nordamerika, så du garanteret den bedste kvalitet. Vi har fuld forståelse for hvor vigtigt, det er med en helt korrekt oversættelse, der ikke har plads til fejl.

Vi oversætter typisk følgende dokumenter:

  • Sagsrapporter
  • Kliniske forsøgsrapporter
  • Tidsskrifter og publikationer
  • Markedsføring og uddannelsesmateriale
  • Emballeringsindlæg
  • Patenter

Ønsker du at komme i gang med at benytte vores norske farmaceutiske oversættelsesservice, og vil du gerne have et tilbud, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Vi kan oplyse dig en pris og en leveringstid allerede inden for et minut, efter du har oploadet de dokumenter, der skal oversættes til norsk. Vær blot helt rolig – Dine dokumenter bliver behandlet omhyggeligt med fuld fortrolighed.

Kunne du tænke dig at stille os nogle spørgsmål, inden vi går i gang, kan vi kontaktes via Opens window for sending emaile-mail.

Udover norsk kan vi også oversætte dine dokumenter til og fra mere end 100 sprog, da vores globale team består af over 5000 oversættere, der er bosat i hele verden.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, norske medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.