The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Norsk IT oversættelse

Norske IT specialister

Hos The Native Translator består vores team af over 5000 specialister – alt fra projektledere til vores oversættere, korrekturlæsere, programmører og webdesignere. Vi benytter udelukkende kompetente sprogeksperter med en uddannelse inden for IT til at håndtere norske IT oversættelser.

Vi leverer altid den bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris, hvilket blandt andet er en af grundene til, at vi siden 2005 har været et af Europas mest benyttede IT oversættelsesbureauer. Vi servicerer jævnligt alt fra internationale selskaber til mindre virksomheder over til individer.

Hvad vores IT oversættelsesservice kan tilbyde

Vi tilbyder servicen The Web Shop Language Solution™, som kan bruges til at oversætte alle dine kunders henvendelser og dine svar inden for få minutter. Du behøver derfor ikke at ansætte sprogspecialister til at tage sig af din kundeservice.

Udover dette kan vi oversætte dine IT dokumenter til norsk inden for:

  • Internet teknologier
  • Telekommunikation
  • Software
  • Grafik
  • E-handel
  • Netværk og systemadministration

Vises din sektor ikke foroven, har vi dog stadig højest sandsynligt en oversætter, der er specialiseret inden for dit felt. Kontakt os med spørgsmål via Opens window for sending emaile-mail. Vi står til rådighed døgnet rundt.

Vil du gerne i gang med din oversættelse og ønsker at modtage et tilbud, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du vil få en pris inden for et minut.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder norske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret norsk oversættelse til mere end 100 sprog.