The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Norsk kontrakt oversættelse

Bryd landegrænserne

Vi har siden 2005 været et af Europas førende oversættelsesbureauer, der blandt andet kan tilbyde en professionel norsk kontrakt oversættelse. Om end kontrakten er kort eller lang, har ingen betydning, da vi kan håndtere store som små projekter. Vi kan desuden tilbyde vores service til alt fra store advokatfirmaer, privatfirmaer samt til enkeltpersoner.

Som en del af schweizergruppen The Translator Group, har vi certificeringer i Europa og Nordamerika. Dette giver dig en kvalitetsgaranti – hver gang.

Forståelse for norsk jura

Vores norske team inkluderer kontraktoversættere, der har en uddannelse inden for jura samt norsk som modersmål. De har desuden en forståelse for flere juridiske systemer i forskellige lande samt for deres kulturer og skikke, hvilket er nødvendigt for at kunne levere en nøjagtig kontraktoversættelse. Hvis de ikke havde denne forståelse, kan noget af betydningen gå tabt under oversættelsen, og det kan have alvorlige konsekvenser, hvis dette sker. Du kan undgå situationer som disse ved at benytte vores service.

Vil du gerne i gang med at få din kontrakt oversat til norsk, skal du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og oploade kontrakten der. Vi skal bruge den for at kunne bedømme længden og prisen. Du kan også være helt rolig – vi behandler den med fuld fortrolighed.

Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder norske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret norsk oversættelse til mere end 100 sprog.