The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Norsk medicinal oversættelse

Professionelle specialister

Gennem den schweiziske The Translator Group har online oversættelsesbureauet The Native Translator certificeringer fra Europa og Nordamerika. Vi har siden 2005 været specialiseret i at oversætte medicinale dokumenter til norsk og benyttes jævnligt af nogle af verdens største medicinalfirmaer. Dette skyldes blandt andet, at vi kan håndtere både store og små projekter. Derudover servicerer vi også mindre virksomheder og individer.

Vores kendetegn er kvalitet

Kvalitet inden for den medicinale verden er ikke en luksus, men det har en afgørende betydning, idet fejl og misforståelser kan have kritiske konsekvenser, som i de værste tilfælde kan være fatale. Vores norske medicinale oversættere, der håndterer dit projekt, forstår vigtigheden af dette, da de alle kommer fra en medicinal baggrund.

Vores kvalitetskontrol inkluderer desuden en grundig gennemgang af en kvalificeret korrekturlæser.

Vi kan blandt andet oversætte følgende medicinale tekster til norsk:

  • Brugervejledninger
  • Patenter
  • Dataark
  • Rapporter
  • Ekspertrapporter
  • Sagsakter
  • Emballager

Vil du gerne anvende vores service, kan du få en pris og en leveringstid ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal.

Du kan kontakte os via Opens window for sending emaile-mail, hvis du har nogle spørgsmål, du gerne vil have besvaret, inden vi går i gang med din oversættelse.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske norske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.