The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Norsk patentoversættelse

Online servicen hos The Translator Group

Du er altid garanteret, at du vil modtage en korrekt norsk patentoversættelse, når du benytter vores service. Vi er en del af The Translator Group, så vi har både europæiske og nordamerikanske certificeringer bag os. Dette sikrer dig den bedste kvalitet til tiden og til en konkurrencedygtig pris.

Kvalitetsgaranti – hver gang

En norsk patentoversættelse fra The Native Translator vil altid blive foretaget af en norsk oversætter, der har kendskab til lovgivning, fremgangsmåder og direktiver samt erfaring i at oversætte patenter. Derudover bliver alle oversatte dokumenter gennemgået af en erfaren korrekturlæser. Vores grundige kvalitetskontrol sikrer dig, at oversættelserne er fuldstændig nøjagtige.

Har du behov for en yderligere kvalitetsforsikring, kan vi lade en norsk patentadvokat gennemgå oversættelsen.

Vil du gerne have oversat dine patentdokumenter til norsk hurtigst muligt, kan du komme i gang ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Du vil modtage et tilbud allerede inden for et minut, fra du har oploadet dine dokumenter til vores online system. Vi behandler altid alle dokumenter med fuld fortrolighed.

Har du nogle spørgsmål, du gerne vil stille os, kan du sende os en Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt. Vi kan desuden oversætte dine patentdokumenter til mere end 100 andre sprog end norsk.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder norske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret norsk oversættelse til mere end 100 sprog.