The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Norsk turisme oversættelse

Gør som andre turismebureauer verden over

Vi er et førende oversættelsesbureau, der er kendt i Europa og Nordamerika for at levere til tiden til en konkurrencedygtig pris. Som en del af oversættergruppen The Translator Group har vi certificeringer på begge kontinenter, og dette garanterer dig den bedste kvalitet.

Store hotelkæder som Hilton og Accor benytter jævnligt vores oversættelsesservice, og du kan også gøre det samme. Repræsenterer du et hotel, et turistråd eller en anden virksomhed inden for turistbranchen kan vi oversætte både store og små projekter til norsk for dig.

Fra ekspertise kommer kvalitet

Vores norske turismeoversættere har flere års erfaring i at oversætte tekster til turistindustrien. Har du en hjemmeside, der skal oversættes, er vores oversættere også i stand til at tage sig af dette. De er vant til at arbejde med de fleste CMS systemer og kan oploade oversættelserne direkte i systemet. Vi vil også korrekturlæse dine tekster med det samme som en del af servicen.

Vi kan blandt andet oversætte følgende for turistindustrien til norsk:

  • Hele hjemmesider
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

Ønsker du at få et tilbud på dit oversættelsesprojekt, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Her vil du modtage en pris og en leveringstid inden for et minut.

Du kan kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail, hvis du har nogle spørgsmål.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.