The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Norsk website oversættelse

En professionel oversættelsesservice

The Native Translator er online afdelingen hos oversættergruppen The Translator Group, som har certificeringer i Europa og Nordamerika. Med over 1000 website projekter på tværs af industrier i vores portefølje, har vi siden 2005 været et af Europas ledende oversættelsesbureauer. Vi har endda specialiseret os i at oversætte websites til norsk.

Med vores service er du altid garanteret den bedste kvalitet, da vores team af norske oversættere består af specialister fra den finansielle verden, medicinalindustrien, turistindustrien osv. De kan oversætte dit website til norsk og samtidig optimere indholdet, så det maksimerer trafikken fra søgemaskiner som Google og Bing, samt optimere brugeroplevelsen til at frembringe forretningsresultater.

Vores norske website specialister kan oversætte formater som:

  • HTML
  • XHTML
  • XML
  • Flash
  • Java
  • CSS
  • ASP

Du kan få søgemaskineoptimering (SEO) inkluderet i dit projekt, så det bliver lettere for dine kunder at finde dig på søgemaskinerne. En anden service, der kan inkluderes, er at vi oploader dine oversættelser direkte i dit CMS (Content Management System). Dette vil både spare dig tid og penge.

Oversæt dit website til norsk ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Her vil du modtage et tilbud inden for et minut. Du kan sende os en Opens window for sending emaile-mail, hvis du har nogle spørgsmål.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.