The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Polsk farmaceutisk oversættelsesservice

Farmaceutiske oversættelser af faguddannede specialister

Med speciale i polsk og erfaring med farmaceutiske oversættelser kan vores professionelle oversættere give dig den bedste service. Hos The Native Translator består vores team af et væld af faguddannede oversættere, som kan levere lige præcis, hvad du ønsker fra en polsk farmaceutisk oversættelsesservice.

Med certificeringer bag os fra både Europa og Nordamerika er du sikret den højeste standard. Vi forstår hvor vigtigt en fuldstændig nøjagtighed er, da der ikke nogen margen for misforståelser.

Vi oversætter typisk følgende farmaceutiske dokumenter:

  • Sagsrapporter
  • Kliniske forsøgsrapporter
  • Tidsskrifter og publikationer
  • Markedsføring og uddannelsesmateriale
  • Emballeringsindlæg
  • Patenter

Ønsker du at benytte vores polske farmaceutiske oversættelsesservice og kunne tænke dig et skræddersyet tilbud, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Her vil du få en pris inden for et minut, efter dine dokumenter er blevet oploadet til vores system. Bare rolig, de bliver behandlet med fuld fortrolighed.

Vil du stille os nogle spørgsmål, inden vi går i gang med din oversættelse, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Vi oversætter ikke kun til polsk men kan også oversætte til og fra mere end 100 sprog, da vores team består af over 5000 professionelle oversættere fra hele verden.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som medicinsk oversættelse.