The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Polsk IT oversættelse

Et væld af IT specialister

Hos The Native Translator har vi et team af over 5000 specialister, der består af alt fra projektledere til oversættere, korrekturlæsere, programmører og webdesignere. Til en polsk IT oversættelse anvender vi udelukkende kompetente sprogeksperter med en uddannelse inden for IT.

Siden 2005 har vi været et af Europas mest benyttede IT oversættelsesbureauer. Vi vælges ofte af alt fra multinationale selskaber til mindre virksomheder og individuelle personer, hvilket blandt andet skyldes, at vi står til rådighed hele døgnet rundt.

Vores IT oversættelsesservice

The Native Translator kan tilbyde The Web Shop Language Solution™ servicen, hvorigennem du kan kommunikere med kunder fra hele verden. Udover dette kan vi oversætte dine IT dokumenter til polsk inden for følgende sektorer:

  • Internet teknologier
  • Telekommunikation
  • Software
  • Grafik
  • E-handel
  • Netværk og systemadministration

Kan du ikke finde din sektor foroven, er chancen for, at vi kan oversætte dine dokumenter, stadig stor.

Vi kan kontaktes via Opens window for sending emaile-mail, hvis du skulle have nogle spørgsmål vedrørende vores service eller processer.

Ønsker du at modtage et tilbud på dit oversættelsesprojekt, kan du oploade dine dokumenter til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor vi vil give dig en pris allerede inden for et minut.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som medicinsk oversættelse.