The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Polsk kontrakt oversættelse

Omgå landegrænserne

Som et af Europas førende oversættelsesservices kan The Native Translator tilbyde dig en professionel polsk kontrakt oversættelse. Omend kontrakten er kort eller lang, så står vi til din rådighed. Blandt vores tilbagevendende kunder findes der blandt andet store advokatfirmaer, virksomheder store som små over til privatpersoner.

Vi er en del af oversætterbureauet The Translator Group og har derfor certificeringer i både Europa og Nordamerika. Dette giver dig den bedste service og kvalitet – hver gang.

Forståelse for polsk jura

Vores kontraktoversættere har det polske sprog som modersmål og en uddannelse inden for jura. For at kunne levere en korrekt kontraktoversættelse, skal de have en forståelse for flere juridiske systemer samt en forståelse for kulturer og skikke i forskellige lande. Hvis de ikke har denne forståelse kan noget af betydningen gå tabt under oversættelsen og i værste tilfælde skabe alvorlige problemer. Du kan undgå dette ved at benytte vores oversættelsesservice.

Vil du i gang med at få din kontrakt oversat til polsk, kan du oploade den til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Den vil blive behandlet med fuld fortrolighed. Har du nogle spørgsmål, du gerne vil stille os, inden vi går i gang, så kan du kontakte os gennem Opens window for sending emaile-mail.

Udover polsk oversætter vi også kontrakter til mere end 100 andre sprog.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som medicinsk oversættelse.