The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Polsk marketingsoversættelse

Nå det polske marked

Takket være global marketing og internettet har det i et stykke tid været muligt at tilbyde produkter og services til et globalt marked. Ønsker du at komme ind på det polske marked, er The Native Translator den rette oversættelsesservice for dig.

Vi har siden 2005 specialiseret os i at levere marketingsoversættelser til polsk, og vores team inkluderer nogle af de bedste oversættere inden for reklamebranchen. Med europæiske og nordamerikanske certificeringer bag os, er du altid garanteret den bedste kvalitet.

Kreative og professionelle oversættelser

Det er vigtigt, at budskabet i din kampagne bliver synkroniseret med de ønsker og forventninger, der findes på det polske marked. Ordene kan have en vis aroma, elegance eller dobbeltbetydning, og budskabet kan inkludere metaforer, ordspil og kulturelle karaktertræk. Dette er en leg med ord, som kun en ekspert kan foretage sig gennem sin forståelse for sproget og videreformidling af budskabets rette betydning.

Vi kan blandt andet oversætte følgende tekster:

  • Markedsføringsmateriale
  • Pressemeddelelser
  • Emballage
  • Brochurer
  • Kataloger
  • Hjemmesider
  • Mobile applikationer

Vi har ikke kun begrænset os til at kunne oversætte ovenstående tekster men kan også oversætte andre typer af marketingstekster til polsk. Vil du have mere information om dette, er du velkommen til at kontakte os direkte på Opens window for sending emaile-mail.

Få et tilbud nu gennem vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Du vil modtage en pris inden for et minut. 

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som medicinsk oversættelse.