The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Polsk medicinal oversættelse

Oversættelsesspecialister siden 2005

Gennem schweiziske The Translator Group har The Native Translator certificeringer både i Europa og Nordamerika. Siden 2005 har vi specialiseret sig i at oversætte medicinale tekster til polsk. Det er ikke uden en god grund, at nogle af verdens største medicinalfirmaer jævnligt anvender vores oversættelsesservice, da vi kan håndtere alt fra store projekter til små. Vi kan også håndtere oversættelser fra mindre virksomheder såvel som fra individer.

Kvalitet gør forskellen

Kvalitetsoversættelser er ikke en luksus i medicinalindustrien – de er altafgørende. Det modsatte kan have meget kritiske konsekvenser, og i allerværste tilfælde kan det have fatale følger.

Vores oversættere forstår, hvor vigtigt det er, at hele betydningen kommer med. De er alle uddannede inden for medicin, og har det polske sprog som modersmål. Derudover vil alle vores oversættelser gennemgå en grundig kvalitetskontrol af kvalificerede korrekturlæsere for at sikre den højeste standard.

Vi oversætter følgende medicinale dokumenttyper til polsk: 

  • Brugervejledninger
  • Patenter
  • Dataark
  • Rapporter
  • Ekspertrapporter
  • Sagsakter
  • Emballager

Vil du gerne anvende vores service, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du vil få et tilbud.

For at vide mere om vores service eller hvis du har nogle spørgsmål, som ikke er blevet besvaret her på siden, kan du kontakte os på Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som medicinsk oversættelse.