The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Polsk patent oversættelse

Vi er en del af The Translator Group

Du kan være sikker på, at dit patent bliver oversat rigtigt til polsk med en patent oversættelse fra The Native Translator. Vi har både europæiske og nordamerikanske certificeringer bag os, så du er garanteret den højeste kvalitet til en rimelig pris.

Kvalitetsgaranti

En polsk patent oversættelse hos os vil blive foretaget af en polsk oversætter, som har erfaring i at oversætte patenter og har kendskab til lovgivning, fremgangsmåder og direktiver.

Alle oversatte dokumenter bliver gennemgået af en kvalificeret korrekturlæser som en del af vores grundige kvalitetskontrol. Dette sikrer, oversættelserne altid er fuldstændig korrekte.

Ønsker du en yderligere foranstaltning, og at oversættelsen gennemgår endnu en kvalitetskontrol, kan dine erstatningskrav og andre vigtige dokumenter blive gennemgået af en polsk patentadvokat for at sikre juridisk nøjagtighed.

Start din patent oversættelse til polsk i dag ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal for at få et tilbud. Du vil modtage en pris inden for et minut, efter dine dokumenter er blevet oploadet til vores system. Bare rolig, dine dokumenter bliver behandlet med fuld fortrolighed.

Har du nogle spørgsmål, inden vi starter på din oversættelse, kan du kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail for mere information.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som medicinsk oversættelse.