The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Polsk website oversættelse

En oversættelsesservice uden lige

The Native Translator er online afdelingen hos oversættergruppen The Translator Group, som er certificeret i både Europa og Nordamerika. Siden 2005 har vi oversat over 1000 hjemmesider inden for forskellige fagområder, og vi har endda specialiseret os i at oversætte websites til polsk.

Vi kan altid garantere dig den højeste kvalitet, da vi udelukkende beskæftiger polske oversættere, som har erfaring med at oversætte indhold fra websites inden for den finansielle verden, medicinalindustrien, turismen osv. De vil have et indgående kendskab til sproget og kulturen og kan give dig et site, som maksimerer trafikken fra søgemaskiner, optimerer brugeroplevelsen samt frembringer forretningsresultater.

Vores website eksperter kan oversætte formater som:

  • HTML
  • XHTML
  • XML
  • Flash
  • Java
  • CSS
  • ASP

Vores service kan inkludere, at vi optimerer dine tekster til søgemaskiner (SEO), så dine kunder kan finde dig lettere. Den kan også inkludere, at vi oploader oversættelserne direkte i dit CMS (Content Management System), så du sparer tid og penge ved, at du ikke selv skal gøre det.

Oversæt dit website til polsk ved at starte processen i dag. Du kan gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du kan vælge dine sprog, sektor og oploade dine dokumenter. Herefter vil vi give dig et tilbud inden for et minut.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som medicinsk oversættelse.