The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Portugisisk farmaceutisk oversættelsesservice

Specialiserede farmaceutiske oversættere

Vores portugisiske farmaceutiske oversættere kan levere en fænomenal service, da de alle har flere års erfaring i at oversætte til portugisisk samt er uddannede farmaceuter. Vores globale team består af over 5000 faguddannede oversættere, der er baseret rundt om hele verden. De kan dække alle dine krav til en oversættelse.

Vores portugisiske farmaceutiske oversættelsesservice er førende i Europa og Nordamerika blandt andet på grund af vores kvalitetsgaranti. Garantien kommer fra en forståelse for vigtigheden af nøjagtighed, der ikke har plads til misforståelser.

Vi kan blandt andet oversætte følgende farmaceutiske dokumenter:

  • Sagsrapporter
  • Kliniske forsøgsrapporter
  • Tidsskrifter og publikationer
  • Markedsføring og uddannelsesmateriale
  • Emballeringsindlæg
  • Patenter

Vil du gerne benytte vores portugisiske farmaceutiske oversættelsesservice, kan du modtage et tilbud ved at gå til vores oversættelsesportal. Her vil du modtage en pris, efter du har oploadet dine dokumenter, der skal oversættes.

Har du nogle spørgsmål, du ønsker at stille os, inden vi går i gang med din oversættelse, kan du kontakte os døgnet rundt via e-mail.

Udover portugisisk kan vi også oversætte dine farmaceutiske dokumenter til over 100 andre sprog, da vores internationale team består af mere end 5000 oversættere, der kommer fra hele verden.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, Opens internal link in current windowmedicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.