The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Portugisisk hotel oversættelse

Førende hotel oversættelsesservice

Globale hotelkæder som Hilton og Accor benytter jævnligt vores service for at få deres hjemmesider eller marketingsmateriale oversat. Gør ligesom dem og oversæt din kommende portugisiske markedsføringskampagne med vores service. Du kan reklamere for dit hotel med en portugisisk oversættelse, der håndteres af vores erfarne oversættere med marketingsekspertise.

En service, der kan mere end at oversætte

The Native Translator kan levere skræddersyede portugisiske oversættelser og marketingsløsninger, der passer til dine behov. Udover dette kan vi hjælpe hoteller med at optimere deres hjemmeside, som kan give dem flere reservationer.

Vi kan håndtere følgende type projekter:

  • Hjemmesider og oploader teksterne direkte til CMS (Content Management System)
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

Gør som hoteller fra hele verden, der oversætter deres hjemmesider til portugisisk og kører reklamekampagner i Portugal for at udvide deres kundekreds.

Bryd ind på et større marked med en oversættelse fra The Native Translator. Kom i gang med dit oversættelsesprojekt ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, og opload de dokumenter, der skal oversættes. Disse skal vi bruge for at kunne udregne længden og prisen på din oversættelse.

Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail for at få mere information.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder portugisiske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.