The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Portugisisk IT oversættelse

Førende IT oversættelsesservice

The Native Translator har siden 2005 været et af Europas førende oversættelsesbureauer, der jævnligt benyttes af store globale selskaber, mindre virksomheder og individer til at oversætte deres IT dokumenter til portugisisk.

Vores team består af over 5000 specialiserede oversættere, hvilket inkluderer projektledere, oversættere, korrekturlæsere, programmører samt webdesignere. For at kunne håndtere en portugisisk IT oversættelse vil vi altid anvende en velegnet sprogekspert, der kommer fra en IT baggrund.

En IT oversættelsesservice, der kan en masse

Udover en oversættelse vil vi også tilbyde dig vores service The Web Shop Language Solution™, som du kan bruge til at kommunikere med dine kunder fra hele verden. Udover dette kan vi oversætte dine IT tekster til portugisisk inden for følgende områder:

  • Internet teknologier
  • Telekommunikation
  • Software
  • Grafik
  • E-handel
  • Netværk og systemadministration

Ønsker du at oversætte IT dokumenter inden for et andet område, har vi også højst sandsynligt specialister klar til at tage sig af dette. Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt, hvis du har nogle spørgsmål.

Vi du gerne have, at vi går i gang med din oversættelse med det samme, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og oploade dine dokumenter. Du vil modtage et tilbud inden for et minut.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder portugisiske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, Opens internal link in current windowtekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.