The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Portugisisk medicinal oversættelse

Teamet består af faguddannede specialister

Som en del af den schweiziske oversættergruppe The Translator Group har online oversættelsesbureauet The Native Translator certificeringer i Europa og Nordamerika. Siden 2005 har vi været specialiseret i at oversætte medicinale tekster til portugisisk. Nogle af verdens største medicinalfirmaer benytter jævnligt vores service, blandt andet fordi vi kan håndtere både små og store projekter. Vi leverer også oversættelser til mindre virksomheder og privatpersoner, så vi står klar til dit projekt, om det er stort eller småt.

Vi er kendte for vores kvalitetsgaranti

Inden for den medicinale verden er oversættelser af kvalitet ikke en luksus men af afgørende betydning, siden fejl og misforståelser kan have alvorlige konsekvenser, der i de værste tilfælde kan have harmelige følger.

Vores portugisiske oversættere, som bliver tildelt dit projekt, har alle fuld forståelse for dette, da de har en medicinal uddannelse. Oversættelsen vil desuden gennemgå en grundig kvalitetskontrol, der foretages af en kvalificeret korrekturlæser.

Vi kan blandt andet oversætte følgende medicinale tekster til portugisisk:

  • Brugervejledninger
  • Patenter
  • Dataark
  • Rapporter
  • Ekspertrapporter
  • Sagsakter
  • Emballager

Vil du i gang med at få dine dokumenter oversat, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du kan få en pris og leveringstid.

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores service, der ikke er blevet besvaret her på siden.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder portugisiske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, Opens internal link in current windowmedicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.