The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Portugisisk patent oversættelse

Patent oversættelsesservice med kvalitetsgaranti

The Native Translator er en ledende patent oversættelsesservice, der har certificeringer i Europa og Nordamerika. Du er sikret den bedste kvalitet til tiden med en patent oversættelse fra os til portugisisk eller et andet af de 100 sprog, vi kan oversætte til.

En portugisisk patent oversættelse vil blive behandlet af en oversætter, der både har erfaring med at oversætte patenter, og som desuden har kendskab til lovgivning, fremgangsmåder og direktiver. Vores service inkluderer også en grundig kvalitetskontrol, hvor alle oversatte dokumenter bliver rettet til af en kvalificeret korrekturlæser. Med denne kontrol er du sikret, at oversættelsen er korrekt.

Ønsker du en yderligere forsikring for, at dit dokument er fuldstændig nøjagtigt oversat, kan vi lade en patentadvokat gennemgå dine vigtige dokumenter.

Kom i gang med din portugisiske patent oversættelse ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du kan få et tilbud. Du vil modtage en pris inden for et minut, nå du har oploadet dine dokumenter til vores system. Og vær bare helt rolig - vi behandler alle dine dokumenter med fuld fortrolighed.

Har du nogle spørgsmål, du gerne vil stille os, som vi ikke har besvaret foroven, kan du kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder portugisiske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.