The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Portugisisk sundhedspleje oversættelse

Uddannede oversættere fra sundhedsplejen

The Native Translator har specialiseret sig i at oversætte dokumenter til portugisisk for personer fra sundhedsplejen. Vi er certificeret i Europa og Nordamerika, og du er derfor garanteret den bedste kvalitet.

Ingen plads til fejl

Vi ved, hvor vigtigt det er, at en oversættelse af dokumenter til sundhedsplejen er 100 % nøjagtig. Selv de mindste fejl kan skabe både forvirring eller misforståelser, der kan have alvorlige konsekvenser, og som i de værste tilfælde kan være fatale. Undgå bekymringer ved at benytte vores service. Vi anvender udelukkende faguddannede portugisiske oversættere, der alle har erfaring fra sundhedsplejen, og som ved hvordan den rette terminologi benyttes.

Vi er et af de førende online oversættelsesbureauer, når der skal oversættes patientoplysninger, medicinale spørgeskemaer og brugervejledninger. Dette skyldes vores kvalitetsgaranti, der sørger for at oversættelsen altid er præcis og kulturelt passende, og at at dokumenterne bliver behandlet grundigt med fuld fortrolighed.

Ønsker du at oversætte et dokument til portugisisk, som er relateret til sundhedsplejen, kan du få en pris ved først at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Her vil vi give dig et skræddersyet tilbud baseret på sprog og længde af dokumenterne.

Du kan kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail, skulle du have nogle spørgsmål. 

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder portugisiske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, Opens internal link in current windowmedicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.