The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Portugisisk turisme oversættelse

Oversættelsesservice til turistråd og hoteller

The Native Translator er et førende online oversættelsesbureau, der er kendt i Europa og Nordamerika for at levere den højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Med certificeringer fra begge kontinenter kan vi håndtere både store og små projekter. Vi anvendes jævnligt af internationale hotelkæder som Hilton og Accor samt mindre hoteller og vil med glæde tage os af din portugisiske oversættelse af turisme dokumenter.

Erfaring og kvalitet

Alle vores portugisiske turismeoversættere har flere års erfaring i at oversætte dokumenter, der er relateret til rejser og turisme. Vil du gerne have en hjemmeside oversat, kan vores oversættere også tage sig af dette projekt. De har erfaring med at arbejde med de fleste CMS systemer og kan oploade oversættelserne direkte i dit system. Oversættelserne bliver også korrekturlæst med det samme, hvilket både vil spare dig tid og penge.

Vi oversætter typisk følgende for turistindustrien:

  • Hele hjemmesider
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

For at få et tilbud, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du vil få en pris inden for et minut.

Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.