The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Portugisisk website oversættelse

En portugisisk oversættelsesservice uden lige

The Native Translator har siden 2005 været en online service, der blandt andet leverer website oversættelser til portugisisk. Vi er en del af den schweiziske oversættergruppe The Translator Group, der er certificeret i både Europa og Nordamerika. I flere år har vi været manges foretrukne oversættelsesservice, og vi har blandt andet oversat mere end 1000 hjemmesider inden for forskellige industrier. Desuden er vores team specialiseret i at oversætte websites til portugisisk.

Iblandt vores team af portugisiske oversættere, findes der specialister inden for IT, finansverden, medicinalindustrien, turismen osv. De har en solid forståelse for sproget og kulturen og kan derfor give dig et website med en optimeret brugeroplevelse, der maksimerer trafikken fra søgemaskiner som Google og Bing til at fremme dine forretningsresultater.

Vores specialister kan oversætte følgende formater:

  • HTML
  • XHTML
  • XML
  • Flash
  • Java
  • CSS
  • ASP

Ønsker du at søgemaskineoptimere (SEO) din hjemmeside, kan vi inkludere dette i dit oversættelsesprojekt. Dette vil gøre det nemmere for dine kommende kunder at finde dig. En anden service, vi kan inkludere, er at oploade oversættelserne direkte til dit CMS (Content Management System). Dette vil spare dig både tid og penge.

Ønsker du at få dit website oversat hos os, skal du blot gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal for at komme i gang. Har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder portugisiske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.