The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Rumænsk farmaceutisk oversættelsesservices

Eksperter med rumænsk som modersmål

Med certificeringer i Europa og Nordamerika gennem den schweiziske oversættergruppe The Translator Group er The Native Translator en af de foretrukne oversættelsesservices i Europa for nogle af de største medicinalvirksomheder og laboratorier i verden. Vi beskæftiger over 5000 oversættere fra hele verden, og de er alle bosiddende i et land, hvor deres ekspertsprog er deres modersmål.

Detaljeret dokumentation

Den farmaceutiske industri kræver detaljeret dokumentation af alle processer og produkter. Dokumentationsmaterialet skal være lokaliseret med fuldstændig nøjagtighed og uden nogen margen for misforståelser, da det kan have alvorlige konsekvenser. Vores oversættere forstår dette og kan oversætte med komplet nøjagtighed, da de er uddannede inden for feltet.

Vores farmaceutiske oversættelsesservice til rumænsk kan håndtere følgende:

  • Kliniske forsøgsrapporter
  • Regeringsprogrammer
  • Tidsskrifter og publikationer
  • Markedsføring og uddannelsesmaterialer
  • Emballeringsindlæg
  • Patenter

Vores uddannede oversættere er eksperter i at bruge den rette terminologi og er i stand til at forstå et begreb inden for den rette kontekst.

Har du brug for hjælp, eller har du nogle spørgsmål angående vores processer og service, er du mere end velkommen til at kontakte os gennem Opens window for sending emaile-mail. Du kan fange os hele døgnet rundt, og vi stræber efter at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.