The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Rumænsk hoteloversættelse

Turistindustriens oversættelsesspecialister

The Native Translator har siden 2005 været specialiseret i at levere rumænske oversættelser til hotelbranchen og beværtningsindustrien. Blandt vores tilbagevendende kunder findes store hotelkæder som Hilton og Accor, men vi servicerer også mellemstore og små hoteller jævnligt samt andre virksomheder, som har forbindelse til turistbranchen.

Udvid din kundebase

Vi leverer kundetilpassede marketingsløsninger og rumænske oversættelser til hoteller verden over. Vores oversættere kan ikke blot oversætte sætninger, men er kreative og forstår at sælge et produkt. Vi er desuden eksperter i sprogløsninger og online teknologier og kan hjælpe dig med at forvandle besøgende på din hjemmeside til kommende gæster samt fremme deres loyalitet, så de kommer igen og igen.

Vi leverer typisk følgende service:

  • Hjemmesideoversættelse
  • Oversættelse og direkte indførelse af tekster til hjemmesider via deres CMS (Content Management System)
  • Oversættelse af brochurer og flyers
  • Oversættelse af online annoncer
  • Oversættelse af pressemeddelelser
  • Oversættelse af hele reklamekampagner
  • Oversættelse af online bookingplatforme

Du kan kontakte os via Opens window for sending emaile-mail, hvis du har nogle spørgsmål angående vores service. Vi står til din rådighed døgnet rundt.

For at komme i gang med din oversættelse skal du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du kan vælge dine sprog og emneområde. Til sidst skal du oploade dine dokumenter, og inden for et minut vil du modtage et tilbud.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder Opens internal link in current windowoversættelse inden for markedsføring til mere end 100 sprog.