The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Rumænsk IT oversættelse

Professionelle oversættelser

Hos The Native Translator leverer vi altid professionelle IT oversættelser til rumænsk. Vi er en del af The Translator Group med certificeringer i Europa og Nordamerika, hvilket garanterer dig kvalitetsoversættelser til en rimelig pris.

Vores team

Vi er stolte over at have et verdensomspændende team, der består af over 5000 oversættere, som hver især er specialiseret inden for deres felt. Vores rumænske IT oversættere kan oversætte tekniske tekster inden for følgende: 

  • Internet teknologier
  • Telekommunikation
  • Software
  • Grafik
  • E-handel
  • Netværk og systemadministration

Desuden kan vores The Web Shop Language Solution™ service hjælpe dig med at kommunikere med dine kunder over hele verden. Ønsker du mere information om vores service, eller kunne du tænke dig at stille os nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

Vil du i gang med det samme, kan du oploade dine tekster til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du vil modtage et tilbud inden for et minut. Ønsker du, at vi går i gang med det samme, skal du blot acceptere vores betingelser.

Vores oversættelsesservice dækker mere end IT oversættelser til rumænsk. Vi kan også oversætte til mere end 100 sprog inden for et væld af industrier.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.