The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Rumænsk kontraktoversættelse

Kontrakter, der strækker sig over landegrænser

Hos The Native Translator kan du få dine kontrakter oversat til rumænsk. Vi er en del af oversættergruppen The Translator Group, som er baseret i Schweiz og certificeret i både Europa og Nordamerika. Vi garanterer en nøjagtig oversættelse, der får hele betydningen med.

Vores rumænske service

Vores team består af over 5000 oversættere, hvoriblandt der findes personer med rumænsk som modersmål og speciale i kontraktoversættelser. Vi forstår, hvor vigtigt det er at oversætte kontrakter med mere end blot en oversættelse af sætninger. Det kræver en forståelse for jura, forskellen mellem juridiske systemer samt kultur og skikke i forskellige lande. Har en oversætter ikke denne forståelse, kan det skabe et alvorligt problem.

Har du nogle spørgsmål, inden du går i gang med dit projekt, eller vil du vide mere om vores service, kan du kontakte os direkte og døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

Kunne du derimod tænke dig at komme i gang med det samme, kan du oploade dine kontrakter til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Du vil modtage et tilbud inden for et minut, efter vores system har scannet dine dokumenter. Du kan være forvist om, at dine kontrakter vil blive behandlet med fuld fortrolighed, og du kan endda få et tilbud og samtidig forblive anonym, da vi kun kræver din e-mail adresse for at gå i gang.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder Opens internal link in current windowjuridisk oversttelse til mere end 100 sprog.