The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Rumænsk marketingsoversættelse

Få det rigtige budskab ud

Hos The Native Translator stræber vi efter, at få hele dit budskab med den rette betydning med og få dette oversat korrekt. Vi forstår betydningen af en succesfuld marketingskampagne, og hvordan den kan påvirke dine kunders loyalitet eller tiltrække nye.

Vores team

En marketingsoversættelse til rumænsk skal ikke bare oversættes ordret, men med en speciel følsomhed og forståelse for målgruppen, samt kunne integrere lokal symbolisme, metaforer og følelsesmæssige faktorer. Ordspil kan være svære at oversætte og kræver en forståelse for betydningen af ordene og meningen bag. Vores rumænske marketingsoversættere er i stand til at gøre lige netop dette.

Vi kan oversætte følgende for dig: 

  • Pressemeddelelser
  • Reklameannoncer
  • Emballage, flyers og brochurer
  • Kataloger
  • Hjemmesider
  • Mobile applikationer

Har du nogle spørgsmål, inden vi går i gang med dit projekt, kan du altid kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail. Vi vil besvare din henvendelse så hurtigt så muligt.

Vil du i stedet gerne i gang med det samme, skal du blot gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du kan oploade dine dokumenter til vores system. Vi vil give dig en pris inden for et minut afhængigt af deres længde, og du kan være sikker på, at vi altid behandler dine dokumenter med fuld fortrolighed.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder Opens internal link in current windowoversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.