The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Rumænsk patentoversættelse

Oversættelser med det rette indhold

Hos The Native Translator har vi specialiseret os i at levere patentoversættelser til rumænsk. Med certificeringer i både Europa og Nordamerika er du garanteret en service, der gennemgår en grundig kvalitetskontrol for at sikre nøjagtigheden.

Specialiserede oversættere

Iblandt vores 5000 store internationale team har vi indfødte rumænske oversættere, som har erfaring med patentoversættelser samt kendskab til de gældende love, accepterede fremgangsmetoder og lovmæssige direktiver.

Har du yderligere behov for at sikre nøjagtigheden, kan vi stille en lokal patentadvokat til rådighed, som kan gennemgå erstatningskrav og andre vigtige dokumenter. Du skal blot bede om dette i din ansøgning.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail. Vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

For at komme i gang med at få dine patentdokumenter oversat til rumænsk, skal du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Her kan du vælge det originale sprog samt sproget, det skal oversættes til og oploade dine dokumenter. Du vil modtage et tilbud inden for et minut. Accepter dette så vi kan komme i gang.

Udover rumænsk kan vi også oversætte til mere end 100 andre sprog som blandt andet fransk, tysk, italiensk og spansk samt oversætte andre juridiske dokumenter.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder juridisk oversættelse til mere end 100 sprog.