The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Rumænsk sundhedspleje oversættelse

Oversættelser leveret af professionelle sundhedsplejere

The Native Translator er en online service leveret af The Translator Group. Vi er et af Europas ledende oversættelsesbureauer, der leverer rumænske oversættelser til sundhedsplejen, og vi er certificeret i Europa og Nordamerika. Siden 2005 har vi leveret oversættelsesløsninger til nogle af verdens største medicinalvirksomheder og laboratorier.

Hvad kan vi oversætte for sundhedsplejen?

Effektiv kommunikation kan være forskellen mellem liv og død i denne branche, og derfor foretager vi en grundig kvalitetskontrol af alle vores rumænske oversættelser til sundhedsplejen. For at sørge for patientens velbefindende skal oversættelsen være nøjagtig og kulturelt passende med en omtanke for det lokale publikum.

Vi oversætter typisk følgende:

  • Patientoplysninger
  • Medicinale spørgeskemaer
  • Brugervejledninger
  • Patenter
  • Emballage
  • Forsikringskrav

Vores oversættere har alle gennemført en sproguddannelse samt har ekspertise og erfaring med sundhedsplejen. De kan benytte den rette terminologi og vil forstå indholdet i dine tekster.

Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål vedrørende vores service eller andet via Opens window for sending emaile-mail. Du kan fange os døgnet rundt, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

For at komme i gang med din rumænske oversættelse, kan du klikke hen på vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og få et tilbud. Du er forsikret om, at vi behandler alle dine tekster med fuld fortrolighed.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.