The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Russisk farmaceutisk oversættelsesservices

Professionelle farmaceutiske oversættelser

Med speciale i russisk og erfaring i farmaceutiske oversættelser kan vores oversættere give dig den ultimative service. Hos The Native Translator har vi et væld af faguddannede oversættere, som kan levere netop, hvad du behøver fra en russisk farmaceutisk oversættelsesservice.

Med certificeringer i ryggen fra både Europa og Nordamerika kan du være sikker på den højeste kvalitet. Vi forstår vigtigheden af fuldstændig nøjagtighed uden nogen margen for misforståelser.

Vi oversætter ofte de følgende typer farmaceutiske dokumenter:

  • Sagsrapporter
  • Kliniske forsøgsrapporter
  • Tidsskrifter og publikationer
  • Markedsføring og uddannelsesmateriale
  • Emballeringsindlæg
  • Patenter

Kunne du tænke dig at benytte vores russiske farmaceutiske oversættelsesservice og vil have et tilbud, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du vil få en pris inden for et minut, efter du har oploadet de dokumenter, der skal oversættes. Bare rolig, de bliver behandlet med fuld fortrolighed.

Kunne du tænke dig at stille os nogle spørgsmål, inden vi starter på din oversættelse, kan du kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

Kunne du blandt andet tænke dig at vide mere om de andre sprog, som vi kan oversætte til, skal du vide, at vi oversætter til og fra mere end 100 sprog, da vores team består af over 5000 oversættere fra hele verden.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som medicinsk oversættelse.