The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Russisk it-oversættelse

Et væld af specialister

Hos The Native Translator består vores team af over 5000 specialister fra projektledere til oversættere, korrekturlæsere, programmører og webdesignere. Til at håndtere en russisk IT oversættelse benytter vi kun kompetente sprogeksperter, som har en uddannelse inden for IT.

Siden 2005 har vi været et af Europas ledende IT oversættelsesbureauer, som ofte vælges af multinationale selskaber til mindre virksomheder og individuelle personer. Dette skyldes blandt andet, at vi står til rådighed døgnet rundt.

Vores IT service

The Native Translator tilbyder servicen Opens internal link in current windowThe Web Shop Language Solution™, hvor du kan kommunikere med dine kunder fra hele verden. Derudover kan vi oversætte IT dokumenter til russisk inden for følgende:

  • Internet teknologier
  • Telekommunikation
  • Software
  • Grafik
  • E-handel
  • Netværk og systemadministration

Har du IT dokumenter, der skal oversættes, men som falder inden for en anden kategori, end dem du kan se foroven, er chancen for, at vi kan oversætte dem stadig stor.

Du kan kontakte os via Opens window for sending emaile-mail, skulle du have nogle spørgsmål vedrørende vores service eller fremgangsmetoder. Vi vil med glæde besvare dem hurtigst muligt.

Vil du have et tilbud på dit oversættelsesprojekt, kan du oploade dine dokumenter til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Vi vil oplyse dig en pris allerede inden for et minut.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.