The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Russisk patent oversættelse

Vi er en del af den schweiziske The Translator Group

Vær sikker på at dit patent bliver oversat korrekt til russisk med en patentoversættelse fra The Native Translator. Med både europæiske og nordamerikanske certificeringer bag os er du garanteret høj kvalitet til en rimelig pris.

Kvalitetskontrol uden lige

En russisk patentoversættelse vil blive foretaget af indfødte russiske oversættere, som har erfaring i at oversætte patenter samt har kendskab til de gældende love, accepterede fremgangsmåder og lovmæssige direktiver.

Alle oversatte dokumenter vil gennemgå en grundig kvalitetskontrol foretaget af en kvalificeret korrekturlæser. Dette er for at sikre fuldstændig nøjagtighed.

Er der behov for yderligere kvalitetskontrol, kan erstatningskrav og andre vigtige oversatte dokumenter blive gennemgået af en lokal patentadvokat for at sikre juridisk nøjagtighed.

Vil du i gang med at få dine patenter eller andre relaterede tekster oversat til russisk, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal for få et tilbud. Du vil allerede modtage en pris inden for et minut, efter du har oploadet dine dokumenter. Du kan være sikker på, at dine dokumenter bliver behandlet med fuld fortrolighed. Har du nogle spørgsmål, inden vi går i gang med oversættelsen, så kan du altid kontakte os via Opens window for sending emaile-mail for mere information.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som medicinsk oversættelse.