The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Russisk sundhedspleje oversættelse

Specialister i sundhedsplejen

The Native Translator har siden 2005 specialiseret sig i at oversætte dokumenter til sundhedsplejen til blandt andet russisk. Med certificeringer i både Europa og Nordamerika kan vi garantere dig, at vi lever op til den højeste standard.

Effektiv kommunikation kan være forskellen mellem liv og død

Hos The Native Translator forstår vi, hvor vigtigt det er, at oversættelser af dokumenter til sundhedsplejen skal være 100 % korrekte, da det ellers kan have alvorlige konsekvenser, hvis de ikke er. I værste tilfælde kan det være fatalt. Derfor benytter vi udelukkende faguddannede russiske oversættere, som har specialiseret sig i branchen og kender den rette terminologi.

Oversættelser af patientoplysninger, medicinale spørgeskemaer og brugervejledninger er nogle af de typiske projekter, vi modtager fra personer i sundhedsplejen. Vi sørger for, at de er præcise, kulturelt passende samtidig med, at dokumenterne håndteres omhyggeligt og med fuld fortrolighed.

Er du en person, der befinder dig i sundhedsplejen og vil oversætte et dokument til russisk, kan vi give dig et skræddersyet tilbud. Du skal blot gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal for at få en pris.

Har du nogle spørgsmål omkring vores service eller fremgangsmetoder, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som medicinsk oversættelse.