The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spansk farmaceutisk oversættelsesservice

Detaljeret dokumentation kræver ekspertise

Hos The Native Translator vælger vi vores oversættere med omhu. I vores team af over 5000 oversættere fra hele verden er alle faguddannede og har deres ekspertsprog som modersmål.

Siden 2005 har vi specialiseret os i at levere en farmaceutisk oversættelsesservice på spansk, der er uden lige. Gennem vores certificeringer i både Europa og Nordamerika er du garanteret den højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris, der altid bliver leveret til tiden. Vi forstår, hvor vigtigt det er for den farmaceutiske industri, at alle processer og produkter kommer med detaljeret dokumentation.

Vi oversætter typisk følgende farmaceutiske dokumenter til spansk:

  • Kliniske forsøgsrapporter
  • Tidsskrifter og publikationer
  • Markedsføringsmateriale
  • Uddannelsesmateriale
  • Patenter

Har du enkelte dokumenter eller hele rapporter, der skal oversættes, kan vi tage os af opgaven. Intet er for stort eller for småt.

Inden vi starter på dit oversættelsesprojekt, kan du altid kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail, hvis du har nogle spørgsmål til enten vores service eller processer.

Ønsker du at modtage et tilbud, kan du få dette ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Her kan du oploade dine dokumenter og modtage et tilbud inden for et minut. Vi vil altid behandle dine dokumenter med fuld fortrolighed.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som Opens internal link in current windowoversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.