The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spansk hotel oversættelse

Udvid din kundebase

Gør som mange andre hoteller i verden og oversæt dine tekster til spansk hos The Native Translator. Blandt vores eksisterende kunder findes både små og store virksomheder som blandt andet hotelkæderne Hilton og Accor.

Hvem er vi?

The Native Translator er et af Europas ledende oversættelsesbureauer. Vi er en del af The Translator Group, som er baseret i Schweiz og certificeret i både Europa og Nordamerika.

Vores team består af over 5000 oversættere fra hele verden, der hver især er specialiseret inden for deres område. Iblandt vores oversættere har vi eksperter inden for turisme og marketing, som har spansk som modersmål og kan være opfylde de krav, du har til et oversættelsesprojekt.

Vores service

Vi kan levere kundetilpassede oversættelser og effektive marketingsløsninger for hotel- og beværtningsbranchen verden over. Spanske oversættelser til hoteller er vores speciale. Desuden har vi eksperter i online teknologier, der kan hjælpe dig med at forvandle besøgende på din hjemmeside til virkelige kunder samt opbygge dine gæsters loyalitet.

Har du nogle spørgsmål vedrørende vores service, processer eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os via  Opens window for sending emaile-mail.

Du kan også komme i gang med dit projekt med det samme ved at oploade, de dokumenter der skal oversættes, til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder Opens internal link in current windowoversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.