The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Spansk kontrakt oversættelse

Når du vil fremme international handel

The Native Translator er et af Europas førende juridiske oversættelsesbureauer, som har eksisteret online siden 2005. Vi er en del af den schweiziske oversættergruppe The Translator Group og er derfor certificeret i Europa samt Nordamerika. Nogle af vores tilbagevendende kunder inkluderer ledende advokatfirmaer, juridiske afdelinger hos multinationale selskaber samt mindre virksomheder. Vi kan desuden tilbyde vores service til individer. Intet er for stort eller småt.

Kravet om korrekt terminologi

Hos The Native Translator gennemgår alle vores oversættelser grundig korrekturlæsning for at sikre den rette brug af juridisk terminologi. Oversætteren, der leder en spansk kontrakt oversættelse, vil have spansk som modersmål samt være uddannet inden for jura. Vores oversættere vælges med omhu, og vi kan derfor garantere brugen af den korrekte terminologi samt videreformidling af den ønskede indstilling.

Vi kan oversætte kontrakter til spansk inden for:

  • Intellektuel ejendomsret og patenter
  • Ansættelse
  • Ejendomstransaktioner
  • Forsikring
  • Bank
  • Licenser

Vi er ikke begrænset til ovenstående områder, så hvis du har en kontrakt, der skal oversættes, men ikke kan finde dit område foroven, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail, hvis du har nogle spørgsmål.

For at modtage et tilbud på dit projekt kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster.