The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spansk patent oversættelse

Beskyt dit patent

The Native Translator er et af Europas førende online juridiske oversættelsesbureauer. Vi har specialiseret os i patentoversættelser til spansk siden 2005 og benytter udelukkende oversættere, der kan benytte den rette terminologi. Som en del af The Translator Group er vi certificeret efter europæiske standarder samt nordamerikanske.

Undgå erstatningskrav med en korrekt oversættelse

Hos The Native Translator ved vi, hvor vigtigt det er, at patenter oversættes korrekt for at undgå misforståelser eller i værste tilfælde erstatningskrav. Vi benytter kun oversættere med spansk som modersmål, der har erfaring med patenter.

Alle patentoversættelser gennemgår en grundig kvalitetskontrol foretaget af en kvalificeret korrekturlæser for at sikre nøjagtighed og sprogets rigtighed. Er der behov for yderligere kontrol, kan erstatningskrav og andre vigtige tekster blive gennemgået af en lokal patentadvokat. Vi kan endog tilbyde en service, hvor din oversættelse bliver stemplet og certificeret.

Ønsker du at vide mere om vores service eller har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail. Vi står til din rådighed døgnet rundt og vil besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Kunne du tænke dig et tilbud på en spansk patent oversættelse, kan du gå direkte til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Her kan du oploade dit dokument og modtage et tilbud allerede inden for et minut. Dit dokument vil blive behandlet med fuld fortrolighed.    

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.