The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spansk sundhedspleje oversættelse

Præcise spanske oversættelser til sundhedsplejen

The Native Translator har siden 2005 specialiseret sig i at levere oversættelser af sundhedspleje relateret materiale til spansk. Vi er en del af den schweiziske oversættergruppe The Translator Group, som er certificeret i hele Europa og Nordamerika og består af et team på mere end 5000 oversættere fra hele verden.

Alle vores oversættere er specialiserede inden for et fag, og derfor kan vi levere noget så unikt som en spansk sundhedspleje oversættelse. Den oversætter, der bliver tildelt dit projekt, vil være faguddannet samt have spansk som modersmål.

Effektiv kommunikation er afgørende

Når det drejer sig om at oversætte patientoplysninger, medicinale spørgeskemaer eller brugervejledninger, kan en dårlig oversættelse have alvorlige konsekvenser og i værste tilfælde være fatale. Oversættelsen skal være præcis, kulturelt passende og håndteres omhyggeligt med følsomhed for det spanske publikum.

Har du nogle spørgsmål vedrørende vores service eller processer, inden vi går i gang med din oversættelse, kan du kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

Vil du derimod gerne i gang med det samme, kan du oploade de dokumenter, du ønsker at oversætte til spansk, til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Så snart de er oploadet, vil du modtage et tilbud inden for et minut. Dine dokumenter bliver altid behandlet med fuld fortrolighed, og ønsker du at være anonym, vil vi også efterleve dette ønske.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som Opens internal link in current windowoversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.