The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spansk turisme oversættelse

Oversættelser til turistindustrien

Lige siden vi startede tilbage i 2005 har vi specialiseret os i at levere spanske oversættelser til turistindustrien, der inkluderer hoteller, turistråd eller beværtningsbranchen. Blandt vores tilbagevendende kunder findes store hotelkæder som Hilton og Accor samt mellemstore og små firmaer.

Som en del af The Translator Group har vi oversat over tusind hotel og turistråds hjemmesider samt marketingsmateriale for disse. Vores kvalificerede oversættere har kendskab til de destinationer, de skriver om, er kreative og ved, hvordan man sælger et produkt.

Vi kan udføre følgende:

  • Oversættelse af hotel hjemmesider
  • Oploade oversættelser direkte på hjemmesiden via CMS (Content Management System)
  • Oversættelse af reklamemateriale som brochurer og flyers
  • Oversættelse af online annoncer
  • Oversættelse af pressemeddelelser
  • Oversættelse af online bookingplatforme

Vi adskiller os fra mange andre udbydere ved, at vores oversættere har erfaring i at arbejde med de fleste CMS systemer. De kan derfor oploade oversættelsen direkte i dit system, hvilket du vil spare tid og penge på. Desuden bliver teksterne også korrekturlæst på stedet.

Du kan kontakte os via Opens window for sending emaile-mail, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende vores service eller processer.

Ønsker du at modtage et tilbud på en oversættelse af turisme relaterede tekster til spansk, kan du oploade disse direkte til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Du vil modtage et tilbud allerede inden for et minut.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder Opens internal link in current windowoversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.