The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Svensk hoteloversættelse

Kvalitet, der åbner døre

Ønsker du at oversætte dit hotels hjemmeside, eller vil du køre en marketingskampagne på svensk, kan The Native Translator hjælpe. Vi er en del af oversættergruppen The Translator Group, som er certificeret i henhold til europæiske og nordamerikanske standarder. Du er derved garanteret kvalitet, der åbner døre. Vi bliver allerede brugt af store hotelgrupper som Hilton og Accor og kan servicere store som små.

Udvid din kundekreds

Med en svensk hoteloversættelse kan du nå ud til et større publikum gennem lokaliseret marketingsmateriale og hjemmesideindhold. På grund af hotelbranchens forretningsmodel og internationale kundekreds, vælger mange hoteller at oversætte deres hjemmeside til et fremmedsprog.

The Native Translator kan via vores erfarne oversættere tilbyde dig en effektiv marketingsløsning, der kan forvandle besøgende til faktiske bookinger og opbygge dine gæsters loyalitet, så de ønsker at komme igen.

Lave priser, der ikke går på kompromis med kvaliteten

Ønsker du et skræddersyet tilbud, der er konkurrencedygtigt, eller har du blot spørgsmål omkring vores service, kan du kontakte os direkte på Opens window for sending emaile-mail. Vi vil besvare din henvendelse snarest muligt.

Er din strategi at nå et større internationalt publikum, kan vi også hjælpe her. Vi kan tilbyde Opens internal link in current windowengelske oversættelser, Opens internal link in current windowfranske oversættelser, Opens internal link in current windowtyske oversættelser, Opens internal link in current windowspanske oversættelser og Opens internal link in current windowitalienske oversættelser samt oversættelser til mere end 100 sprog.

The Native Translator er et af verdens ledende online Opens internal link in current windowoversættelsesbureauer. Som en del af det schweiziske The Translator Group er vi certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.