The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Svensk IT oversættelse

Kommuniker med dine kunder på svensk

The Native Translator er et af verdens førende oversættelsesbureauer, som leverer IT oversættelser til nogle af verdens største multinationale selskaber. Vi er en del af The Translator Group, og er derigennem certificeret i henhold til de europæiske og nordamerikanske standarder.

IT oversættelser, der benytter den korrekte terminologi

Det kræver en specialist for at kunne oversætte IT dokumenter korrekt. The Native Translator benytter udelukkende faguddannede oversættere for at kunne levere den højeste kvalitet, og du er derfor garanteret, at den rette betydning bliver oversat til svensk.

Vi tilbyder svensk IT oversættelse inden for:

  • Internet teknologi
  • Telekommunikation
  • Software
  • Grafik
  • E-handel
  • Netværk og systemadministration

Desuden kan du bruge vores service The Web Shop Language Solution™ til at kommunikere med dine kunder fra hele verden.

Priser, der holder sig lave uden at gå på kompromis med kvaliteten

Du kan kontakte os, hvis du ønsker at få et tilbud for dit kommende oversættelsesprojekt eller blot har nogle spørgsmål via Opens window for sending emaile-mail. Vi står altid til rådighed døgnet rundt.

Har du behov for at udvide dit IT oversættelsesprojekt til at inkludere flere sprog end svensk, kan vi også tilbyde oversættelser til og fra mere end 100 sprog.

The Native Translator er et førende Opens internal link in current windowonline oversættelsesbureau, som er en del af det schweiziske The Translator Group. Vi er certificeret både i overensstemmelse med EN 15038 og CAN/CGSB 131.10 i Europa og Nordamerika. Alle vores oversættere er specialister inden for deres fagområde, så vi kan derfor garantere den bedste kvalitet.