The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Svensk medicinal oversættelse online

I den medicinale verden er kvalitetsoversættelser ikke luksus

The Native Translator leverer altid kvalitet til tiden. Vi er certificerede i Europa og Nordamerika gennem The Translator Group, og kan derfor garantere den højeste standard. Vi leverer jævnligt oversættelser til nogle af verdens førende farmaceutiske virksomheder, men kan også servicere privatpersoner.

Online oversættelsesservice du kan stole på

Vi forstår vigtigheden af en korrekt oversættelse og af at få hele betydningen med, når medicinale dokumenter oversættes. Vores oversætterteam består af over 5000 oversættere fra hele verden, der er specialiserede i deres fag, samt er indfødte sprog brugere. Vi kan levere en svensk medicinal oversættelse, der udføres af en oversætter med speciale i medicin og svensk som modersmål.

Følgende dokumenttyper er typiske eksempler på, hvad vi oversætter:

  • Brugervejledninger
  • Patenter
  • Dataark
  • Regulatoriske dokumenter
  • Rapporter
  • Registreringsdokumenter
  • Ekspertrapporter
  • Sagsakter

Har du nogle spørgsmål angående vores service kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail. Ønsker du derimod et skræddersyet tilbud på dit næste oversættelsesprojekt, kan du oploade dine dokumenter anonymt til vores Description: Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Det er fuldt fortroligt, og du vil modtage en pris inden for et minut.

Udover svensk kan vi også oversætte til og fra mere end 100 sprog. Blandt andet oversætter vi også til tysk, fransk, spansk og italiensk.

The Native Translator er et online Opens internal link in current windowmedicinsk oversættelsesbureau, der har specialiseret sig i at levere medicinale oversættelser af højeste kvalitet til og fra over 100 sprog. Vi er en del af den schweiziske gruppe The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.