The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Svensk patentoversættelse

Fuld beskyttelse

Ønsker du at oversætte dit patent til svensk, er The Native Translator den rette service for dig. Som en del af The Translator Group er vi certificeret i Europa og Nordamerika, hvilket garanterer dig den bedste service og højeste kvalitet. Stol på vores faguddannede oversættere til at levere en professionel oversættelse, der støtter din patentansøgning, retssag eller forretningsmæssige beslutninger.

Kvalitet kommer fra erfaring

Patentoversættelser skal være entydige i deres indhold og bruge præcis terminologi. De har behov for at blive varetaget af personer med kendskab til både det juridiske og tekniske indhold.

Alle vores oversættere, som kan foretage en svensk patentoversættelse for dig, er uddannet inden for dit felt og har flere års erfaring i at oversætte til svensk. De kan hjælpe med at reducere risikoen for retssager og kan gennemgå alle patent dokumenter på et globalt plan.

Patentoversættelserne vil desuden gennemgå en grundig kvalitetskontrol af en kvalificeret korrekturlæser. Har du brug for at kvalitetssikre teksterne for eventuelle erstatningskrav, kan oversættelsen blive gennemgået af en lokal patentadvokat.

Kunne du tænke dig at modtage et skræddersyet tilbud, eller har du blot spørgsmål angående vores service, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail. Vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.