The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Svensk website oversættelse

Nå ud til et større marked

The Native Translator er via The Translator Group certificeret i både Europa og Nordamerika, hvilket garanterer dig den bedste kvalitet til den aftalte pris og til tiden. Vi er et af verdens førende oversættelsesbureauer i verden, og dette er ikke uden grund.

Pålidelig service, der kan tilpasses dine behov

Kom ind på det svenske marked med en hjemmeside, der taler det lokale sprog med den rette jargon. The Native Translator benytter udelukkende specialiserede oversættere, der er uddannet i blandt andet dit fag. Vores erfarne svenske website oversættere har den nødvendige erfaring og kvalifikationer til at håndtere oversættelser inden for et stort antal industrier.

Med deres sprogkundskaber og kendskab til kulturer kan de oversætte dit website til svensk samt optimere trafikken fra søgemaskiner og brugerens oplevelse.

Hvad kan vores website service inkludere: 

  • Vi kan oversætte og aflevere i et stort antal formater som HTML, XHTML, XML, Flash, Java, CSS, ASP mm.
  • Søgemaskineoptimering (SEO)
  • Jævnlige opdateringer af indhold

For at få et tilbud eller stille os spørgsmål angående dit projekt, kan du kontakte os via  Opens window for sending emaile-mail. Vi står til din rådighed døgnet rundt.

Overvejer du at oversætte din hjemmeside til et andet sprog end svensk, kan vi også hjælpe dig med dette. Vores team består af mere end 5000 oversættere fra hele verden, og vi kan oversætte dit website til mere end 100 sprog.

The Native Translator er et online Opens internal link in current windowoversættelsesbureau, som er en del af det schweiziske The Translator Group. Gruppen er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi kan derfor garantere den højeste standard leveret til tiden og til den aftalte pris.