The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tyrkisk farmaceutisk oversættelsesservice

Tyrkisk farmaceutisk oversættelsesservice du kan stole på

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i Europa og Nordamerika. Alle vores tyrkiske oversættere, der foretager farmaceutiske oversættelser, er faguddannede, og vi kan derfor garantere brugen af den rette terminologi samt leveringer af højeste standard.

Med nøjagtighed undgås misforståelser

Den farmaceutiske industri kræver detaljeret dokumentation af alle processer og produkter. Dokumentationsmaterialet skal være lokaliseret med fuldstændig nøjagtighed og uden nogen margen for misforståelser. Vi beskæftiger over 5000 specialiserede oversættere i hele verden, og de er alle beliggende i et land, hvor deres ekspert sprog er deres indfødte sprog.

Vi oversætter ofte de følgende typer tyrkisk farmaceutiske dokumenter:

  • Sagsrapporter
  • Kliniske forsøgsrapporter
  • Regeringsprogrammer
  • Tidsskrifter og publikationer
  • Markedsføring og uddannelsesmaterialer
  • Emballeringsindlæg
  • Patenter
  • Standard Operating Procedures (OHQ)

Ønsker du at få et tilbud på dit oversættelsesprojekt, eller har du nogle spørgsmål, inden du vil gå i gang, så kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail. Vi står til rådighed hele døgnet rundt.

Udover en tyrkisk oversættelsesservice kan vi også tilbyde at oversætte dine farmaceutiske dokumenter til og fra mere end 100 sprog. Dette inkluderer Opens internal link in current windowengelske oversættelser, Opens internal link in current windowfranske oversættelser, Opens internal link in current windowtyske oversættelser, Opens internal link in current windowspanske oversættelser og Opens internal link in current windowitalienske oversættelser.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.