The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tyrkisk hoteloversættelse

Oversættelsesservice for hoteller og rejsebureauer

Siden The Native Translator startede i 2005, har vi specialiseret os i at oversætte materialer til hoteller og rejsebureauer. Nogle af vores største kunder inkluderer hotelkæderne Hilton og Accor. The Native Translator er en del af The Translator Group, som er certificeret i Europa og Nordamerika.

Tyrkisk hoteloversættelse, som faktisk giver dig kunder

The Native Translator er eksperter i sprogløsninger og online teknologier, og vi kan derfor hjælpe hoteller med at forvandle besøgene på en website til faktiske reservationer og opbygge deres gæsters loyalitet.

På grund af hotelbranchens internationale beskaffenhed, oversætter mange hoteller deres website til et antal fremmedsprog. Logikken bag dette er enkel: et hotel i Frankrig har en større mulighed for at få online reservationer fra turister i USA, hvis deres website er oversat til engelsk.

Vi oversætter typisk følgende for turistindustrien:

  • Hjemmesider
  • Reklamemateriale som flyers og brochurer
  • Annoncer
  • Pressemeddelelser
  • Hele reklamekampagner
  • Online booking platforme

Ikke nok med at tilbyde tyrkiske oversættelser til hotel og turistbranchen, så kan vi også oversætte til over 100 flere sprog. Skal du til at lancere en international reklamekampagne, kan The Native Translator hjælpe med at formidle dit budskab ved at henvende sig til den lokale kultur.

Kontakt os direct på Opens window for sending emaile-mail, så kan vi skræddersy et tilbud, der passer til netop dit oversættelsesprojekt, eller oploade dine dokumenter direkte til vores system for at Opens internal link in current windowfå et tilbud.

The Native Translator er et af verdens førende oversættelsesbureauer, som har specialiseret sig i oversættelser til hotel og turisme industrien. Vi er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB-131.10.