The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tyrkisk IT oversættelse

Effektiv kommunikation kræver præcise oversættelser

The Native Translator er en af Europas førende IT oversættelsesbureauer. Vi er en del af The Translator Group, som både er certificeret i Europa og i Nordamerika, og kan derfor garantere dig den højeste kvalitet fra vores faguddannede oversættere.

IT oversættelser, der benytter den korrekte terminologi

IT sektoren ændrer sig så hurtigt, at det kan være vanskeligt at holde sig opdateret med de seneste udviklinger og terminologi. Det kræver en forståelse for den bestemte industri og sproget at kunne levere en vellykket tyrkisk IT oversættelse.

Vi leverer IT oversættelser inden for følgende sektorer:

  • Internet-teknologi
  • Telekommunikation
  • Software
  • Grafik
  • E-handel
  • Netværk
  • Systemadministration

Tyrkisk IT oversættelse du kan stole på

Vores team består af kvalificerede specialister og omfatter projektledere, professionelle oversættere, editorer, programmører og web-designere, som er i stand til at opfylde alle krav til dit IT projekt. Vi samarbejder udelukkende med kompetente sprogeksperter, som har et væld af erfaring med IT og telekommunikation, eller som har gennemgået en translatør uddannelse med speciale i IT.

Du kan kontakte os via Opens window for sending emaile-mail for tilbud, der er skræddersyet til netop dit oversættelsesprojekt.

Ønsker du også at oversætte til andre sprog, tilbyder vi blandt andet Opens internal link in current windowfranske oversættelser, Opens internal link in current windowtyske oversættelser, Opens internal link in current windowengelske oversættelser og Opens internal link in current windowitalienske oversættelser. 

The Native Translator er et oversættelsesbureau, som er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi har specialiseret os i tyrkisk IT oversættelse, og kan derudover også levere oversættelser inden for finans, jura, medicin og marketing.