The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tyrkisk medicinal oversættelse

Tyrkisk medicinal oversættelse, der er til at stole på

Som en del af The Translator Group er The Native Translator certificeret i Europa og Nordamerika. Dette garanterer dig den højeste kvalitet leveret af vores tyrkiske modersmålsoversættere, da de alle er faguddannede og har kendskab til deres lands kultur og terminologi.

Tyrkiske oversættere med en baggrund indenfor sundhedspleje

I den medicinale verden er kvalitetsoversættelser ikke luksus. Det er af afgørende betydning! Selvom medicin er universel, er sprog det bestemt ikke. Uden en forståelse for medicinske begreber og terminologi, er det umuligt at levere en troværdig oversættelse, der fanger den nøjagtige betydning af den oprindelige tekst.

Hvis du har brug for at oversætte brugsanvisninger for medicinale enheder, kliniske forskningsrapporter, patentdokumenter osv., leverer The Native Translator en tyrkisk medicinal oversættelse, du kan stole på. Dette kan vi garantere, da vi udelukkende arbejder med specialiserede oversættere.

Vi oversætter ofte følgende dokumenttyper til tyrkisk:

  • Brugervejledninger
  • Patenter
  • Dataark
  • Regulatoriske dokumenter
  • Rapporter
  • Registreringsdokumenter
  • Ekspertrapporter
  • Sagsakter

Ønsker du mere information eller et tilbud for dit kommende oversættelsesprojekt, kan du kontakte os på Opens window for sending emaile-mail. Vi står til din rådighed døgnet rundt.

Har du behov for at oversætte til andre sprog end tyrkisk, tilbyder vi også en oversættelsesservice til mere end 100 sprog via vores team på over 5000 oversættere i hele verden.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.