The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tyrkisk sundhedspleje oversættelse

Når kvalitet er yderst nødvendig

The Native Translator er en del af den schweiziske oversættergruppe The Translator Group. Vi er certificeret både i Nordamerika og Europa, og overholder de højeste standarder indenfor oversættelse af tyrkiske tekster inden for sundhedsplejen. Vi benytter udelukkende tyrkiske oversættere som er faguddannede og specialiseret i at håndtere medicinale tekster.

Oversættelser, der benytter den rette terminologi

Effektiv kommunikation inden for sundhedsplejen kan være forskellen mellem liv og død. Dårlige tyrkiske oversættelser af patientoplysninger, medicinale spørgeskemaer eller brugervejledninger for medicinale anordninger kan resultere i en livsfarlig fejltagelse.

Den medicinale industri er afhængig af en nøjagtig tyrkisk oversættelse og lokalisering af dokumenter inden for sundhedspleje. Når det drejer sig om medicinale redskaber, anordninger, lægestøttede services og patientens velbefindende, skal oversættelsen være præcis, kulturelt passende, og håndteres omhyggeligt og følsomt for det fremmede sprogs publikum.

Vi kan oversætte følgende inden for sundhedsplejen til og fra tyrkisk:

  • Patenter
  • Kliniske procedurer
  • Apotekets emballagemærkning
  • Patient information
  • Patientjournaler
  • Forsikringskrav
  • Lægejournaler

Ønsker du at få mere information om vores oversættelsesservice eller vores priser, kan du kontakte os direkte via Opens window for sending emaile-mail. Vi står til rådighed døgnet rundt.

Vi kan desuden oversætte medicinale tekster til fransk, tysk, spansk, italiensk og til og fra 100 andre sprog.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.